COVID

Webkoulutuksen asiakasohje lähikoulutuksiimme

Hyvä asiakkaamme!

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Huolehdimme siitä, että osallistuminen koulutuksiimme ja tilaisuuksiin tapahtuu mahdollisimman turvallisesti ja tartuntariskit minimoiden. Noudatamme ja seuraamme jatkuvasti THL:n ja Valtioneuvoston ohjeistuksia ja määräyksiä.

Järjestämme tilaisuudet väljissä kokous-/luokkatiloissa huomioiden turvaetäisyydet ja viranomaismääräykset. Olemme pienentäneet asiakasmäärää tilaisuuksissa niin, että pystymme huolehtimaan asiakkaidemme turvallisesta osallistumisesta koulutuksiin myös paikan päällä. Lähikoulutukset järjestetään hybridimuotoisina eli voit valita saavutko paikan päälle vai osallistutko verkon välityksellä. Verkon välityksellää osallistuminen on hinnaltaan edullisempi. Näin voit halutessasi osallistua tilaisuuteen omalta työpisteeltä etänä.

Tarvittaessa ota yhteys asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@samp.fi.

COVID-19-ajan asiakasohje webkoulutuksen lähikoulutuksiin

1. Vain terveenä paikan päälle tai halutessasi voit osallistua etänä

Mikäli Sinulla on vähäisiäkään sairastumisen oireita, pyydämme sinua osallistumaan etänä tilaisuuteemme. Mikäli olet osallistunut tilaisuuteemme oireettomana, mutta epäilet tai saat tiedon testin jälkeen sairastumisesta koronavirukseen, ilmoitathan siitä välittömästi asiakaspalveluumme.

2. Turvavälit

Huomioimme tilaisuuksiemme osallistujamäärissä sen, että tarvittava turvaväli onnistuu. Merkitsemme koulutustiloissamme pöytäpaikat etukäteen lisäämällä paikoille muistiinpanovälineet, mahdollisen aineiston ja kertakäyttöisen desinfiointiliinan. Turvaväleihin liittyvää infoa on nähtävillä tiloissamme. Pyydämme sinua ottamaan huomioon turvavälit ohjeidemme mukaisesti.

3. Koulutusaineisto

Suosimme sähköistä koulutusaineistoa silloin, kun se on mahdollista. Saat linkin koulutusaineistoon viimeistään päivää ennen tilaisuutta. Mikäli koulutusaineisto on välttämätön, aineisto löytyy etukäteen merkityiltä pöytäpaikoilta.

4. Suojavälineet

Ilmoittautumisen yhteydessä saat käyttöösi niin halutessasi kasvosuojan ja suojakäsineet.

5. Aikataulutus

Mikäli koulutustiloissamme on muita tilaisuuksia samanaikaisesti, pyrimme porrastamaan tauot ja ruokailut. Mahdolliset muutokset etukäteen ilmoitettussa ohjelmassa ovat mahdollisia. Lähikoulutukset järjestämme hybridimuotoisena eli paikanpääll osallistuville ja etänä verkon välityksellä osallistuville. Aikataulutuksessa huomioimme myös riittävät tauot molemmille osallistujille.

6. Tarjoilut

Tilaisuuksiin paikan päällä osallistuville liittyvät tarjoilut järjestetään niin, ettei ruokailuun tai kahvitarjoiluun tarvitse jonottaa. Tarjoilut hoidetaan mahdollisimman turvallisella tavalla.

7. Hygienia

Käsidesejä on sekä yleisissä tiloissa että kaikissa koulutus- ja kokoustiloissamme. Huolehdithan itse käsihygieniastasi huolellisesti

8. Siivous

Lisäämme pintojen puhdistusta tilaisuuksien aikana yleisissä tiloissamme.

9. Liikkuminen

Vältäthän turhaa liikkumista koulutustiloissamme. Suosittelemme, että pysyttelet pääsääntöisesti koulutustilassa tilaisuuden aikana ja vältät yleisissä tiloissa liikkumista.

10. Webkoulutuksen henkilökunta

Suojaudumme myös itse tarvittavin suojavälinein.  Olemme käytettävissäsi kaikissa mahdollisissa pulmatilanteissa. Otathan meihin yhteyttä, mikäli joku asia mietityttää sinua.

asiakaspalvelu@samp.fi